Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord No accepto Més informació
DentalArt
Horari
Dilluns a Divendres
10:00. a 14:00h.
16:00. a 20:00h.

a l'Agost obrim
de 10h. a 14h.
i de 16h. a 20h.

Dissabtes
Concertats
TEL. 935446066
Video Youtube
Enllaç a Facebook
Extracciones amalgamas
Extraccions amalgamas

està especialitzada en l'extracció segura de amalgames. Per això seguim el protocol recomanat per la IAOMT (International Academy of Oral Medicine & Toxicology). Protocol per a l'eliminació d'obturacions d'amalgama de mercuri-plata per l'Acadèmia Internacional de Medicina Oral i Toxicologia.

Protecció del pacient

El primer és la protecció del pacient contra l'exposició addicional al mercuri. Això és especialment cert en els pacients amb intoxicació per mercuri. El pacient intoxicat per mercuri va poder haver estat exposat a quantitats variables de mercuri en la dieta, en l'ambient, en el seu lloc de treball o per les amalgames de plata-mercuri. Totes les formes són acumulatives i poden contribuir a la càrrega de mercuri de l'organisme.

L'objectiu d'aquest procediment és reduir al mínim qualsevol exposició addicional del pacient, de nosaltres mateixos o del nostre equip al mercuri .

Clinica Dental Art
Passeig de la Florida, 23
08130 - Santa Perpetua de Mogoda (Barcelona) 
935446066
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook